Nieuwe Wetenschappelijke Ontdekking: Het Universum Is Een Gigantische Hologram

The Reshimot Surfacing Today Demand Spiritual Ascent of All HumanityIn het Nieuws (uit The New Scientist): Volgens de natuurkundige Craig Hogan, is de GEO600 [een detector van gravitatiegolven) tegen een fundamentele grens van ruimte-tijd aangestuit – het punt waar ruimte en tijd ophouden zich te gedragen als een egale continuüm, die Einstein beschreef, en in plaats hiervan lossen ze op in “korrels”.

Als hiervan niet al ondersteboven bent, dan heeft Hogan nog een grotere schok: “Als het resultaat van GEO600 daadwerkelijk is, wat ik verwacht dat het is, dan leven we allen in een gigantische kosmische hologram”… Onze alledaagse ervaringen zouden an sich een holografische projectie kunnen zijn van fysieke processen die plaatsvinden op een ver verwijderde, 2D oppervlakte.

Mijn Commentaar: Volgens Kabbalah, zijn “het specifieke en het algemene gelijk als twee druppels water”. Alles bestaat uit tien Sefirot, die op hun beurt verdeeld worden in een oneindig aantal delen, waar de ieder van dezelfde structuur van de tien Sefirot herhaalt. Dit werd zelfs door Abraham in zijn Boek der Schepping (Sefer Yetzira) beschreven, waarin hij schrijft: “Tien Sefirot: tien en geen negen, en geen elf”. Het is hetzelfde in alle onderdelen door de hele schepping heen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah Speaks Only About How Man Can Attain the Creator
Laitman.com Post: Quantum Physics: A Journey to Flatland
Laitman.com Post: We Are In the Center of All the Worlds
“Introduction to Talmud Eser Sefirot”

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: Nieuwe Wetenschappelijke Ontdekking: Het Universum Is Een Gigantische Hologram […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed