Niemand Bij Het Wereld Economische Forum Wil Toegeven Dat Ze Geen Oplossing Hebben Voor De Financiële Crisis

realityIn het Nieuws (uit The Guardian):Opgeschrokte overlevenden van de economische knal vragen: wat is er mis gegaan?” – De sfeer in Davos, Zwitserland, [de locatie van de jaarlijkse samenkomst van het Wereld Economische Forum] is net zo erg gebroken als de banken. Weinig mensen hier zullen toegeven dat ze persoonlijk iets fout hebben gedaan. De mislukkingen zijn verscholen, en de grote afwezigen zijn de Amerikanen. Er is geen echt gevoel van collectief schuldgevoel, op serieuze overpeinzingen over wat nu te doen, anders dan de wereld die net verloren is gegaan opnieuw op te bouwen. Wat niemand wenst toe te geven is dat er misschien geen oplossing is – alleen neergang.

Mijn Commentaar: De enige manier waarop we in staat zullen zijn uit de crisis te komen is door de herkenning van het kwaad en de ware reden voor de crisis. We zullen niet in staat zijn om uit de crisis te komen door het verleden te herstellen, maar eerder door samen een toekomst op te bouwen – eentje die wereldwijd en integraal is. Als we beseffen dat we absoluut onderling afhankelijk zijn, zullen we in staat zijn om te begrijpen hoe we dit moeten bereiken. Tot we tot dit besef komen, zullen we moeten leren van de slagen die ons in de richting van het geluk voeren.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Two Scenarios of Life After the Crisis
Laitman.com Post: Making the Transition to a New, Global Civilization

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Niemand Bij Het Wereld Economische Forum Wil Toegeven Dat Ze Geen Oplossing Hebb… Laitman.nl Artikel: Het Leven Duwt Ons Naar Een Hogere Dimensie Laitman.nl Artikel: Waar Dienen […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed