Maak Je Klaar Voor De Grote Migratie!

migrationNieuwsbericht (van Universe Today): Miljarden jaren in de toekomst, als de zon opzwelt tot een rode dwerg, zal hij de omloopbaan van de aarde opslokken. Maar wacht, je zegt… de aarde beweegt langs de omloopbaan van de aarde…wat zal er dan met onze geliefde planeet gebeuren? Zal zij net als die arme Venus en Mars opgeslokt worden?

Mijn Commentaar: Toen ik op school zat, werd ons geleerd dat ons Heelal eeuwig en oneindig is. Toen ontdekte men de Big Bang en begonnen ze ons iets anders te leren: dat het Heelal 15 miljard jaar geleden geschapen werd uit een micro-dosis materie. Zal het Heelal ooit eindigen? Dat is een vraag die de wetenschap nog niet beantwoord heeft. Maar alles wat een begin heeft, heeft ook een einde.

Kabbalah zegt dat alles slechts terwille van de mens en binnen de mens bestaat, of meer exact, binnen zijn waarnemingen. Om onze waarneming van de wereld achter ons te laten, om een nieuwe waarneming binnen te gaan, is ons de tijd gegeven om onze eigenschappen (sensaties) te corrigeren: 6.000 jaar, vanaf de geboorte van Adam, die de eerste mens was die een andere Hoogste Wereld ontdekte. Wij moeten allemaal daarheen “migreren” gedurende de 230 jaar die ons rest totdat de 6.000 jaar voorbij zijn. Kabbalah legt ons uit hoe we dit snel, bewust en gemakkelijk kunnen doen. Zelfs als wij koppig zijn en niet toe willen geven, zal de natuur ons toch uit deze wereld verbannen, en ons dwingen te “migreren”.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Truth Can Only Be Discerned from Within
Laitman.com Post: History Is the Unraveling of Reshimot Inside Us
Chapter from Book Wondrous Wisdom: “Eight Beginning Lessons in Kabbalah, Lesson 6″
“Introduction to the Book of Zohar,” Items 6-12″
“Introduction to the Book of Zohar,” Items 19-25
icon for podpress  Lesson on Shamati #59: “About the Rod and the Serpent” [59:56m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed