Kunnen China En Amerika Het Lot Van De Wereld Beslechten?

The Machsom Is the Same Everywhere - Even In JapanIn het Nieuws (uit The Financial Times):De Groep van Twee die de wereld zou kunnen veranderen“. De Amerikaanse politieke analist, Zbigniew Brzezinski, adviseur van Barack Obama tijdens de presidentiële champagne en de veiligheidsadviseur van president Carter, stelde voor dat China en de VS collectief de problemen van de wereld beslechten.

Mijn Commentaar: Tenzij het door de externe omstandigheden opgedrongen wordt, is elke vorm van isolationisme tegengesteld aan de integrale, allesomvattende wetten van de natuur, die in onze tijd onthuld worden. Om deze reden, zal een dergelijke oplossing alleen een grotere crisis met zich meebrengen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Food Crisis Reminds Us of the Condition Set In the Torah: Unite or Perish
Laitman.com Post: What Will Happen If Countries Draw National Boundaries on the Internet?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed