Kabbalah Verklaart Het Mysterie Van Het “Telepathische” DNA

connectNieuwsbericht (van The Daily Galaxy):DNA blijkt “onmogelijke” Telepathische Eigenschappen te Hebben“. Wetenschappers maken melding van bewijs dat, in tegenstelling tot onze huidige opvattingen over wat er mogelijk is, de dubbele keten van het DNA het “verbazingwekkende” vermogen heeft om op afstand gelijkvormigheid in andere DNA ketens te herkennen. Op de een of andere manier kunnen zij elkaar identificeren, en kleine stukjes genetisch materiaal groept samen met gelijkvormig DNA.

Het herkennen van gelijkvormige stukjes DNA gebeurt op een manier die de wetenschap niet begrijpt. Er is geen bekende reden waarom het DNA zo zou kunnen combineren, en vanuit het huidige theoretische standpunt gezien, zou het chemisch onmogelijk moeten zijn.

Mijn Commentaar: De krachten van eenheid (geven, liefde, en wederkerige verantwoordelijkheid) komen van een volgend, hoger “intellectueel” niveau dan dat van de egoïstische elementen die zich verenigen. Elke cel en elk orgaan van ons lichaam bijvoorbeeld, is egoïstisch, maar wanneer ze zich verenigen, dan doet elk zijn eigen egoïsme te niet en dan komen ze tot de eigenschap van volledig geven en van wederkerige interactie. Zo klimmen ze op naar het volgend niveau van het bestaan: dat van een levend en zich ontwikkelend lichaam.

Het wezen van aantrekking zit in de herkenning van wie gelijkvormig zijn aan jezelf, volgens de wet van evenwicht (homeostase), of de wet van gelijkvormigheid. Twee tegengestelde elementen – of het nu cellen of andere structuren zijn – trekken elkaar aan volgens het programma tot het creëren van een hoger gezamenlijk bestaan. Dit is het verband tussen alle delen van het universum, inclusief alle spirituele werelden. Elke verbinding leidt tot de assimilatie van het volgend bestaansniveau.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Using the Sixth Sense, One Perceives Like the Creator
Kabbalah Today Article: Contradictory Phenomena
Article: “Above Reason In Divine Service”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed