In De Evolutie Is Er Geen Weg Terug

The Machsom Can Be Crossed Individually and as a GroupNieuws Verslag (van Physorg): Omgekeerde evolutie in het echt“. – Evolutionaire biologie zegt ons dat het opnieuw afspelen van de band van het leven, niets op het origineel zal lijken. Nu, bezorgen de wetenschappers het eerste kwantitatieve genetische bewijs waarom dit zo is. In dit onderzoek, dat online in het blad Nature Genetics gepubliceerd is, hebben de wetenschappers natuurlijke selectie in het echt, in het laboratorium gereconstrueerd en zorgen voor het eerste kwalitatieve bewijs voor natuurlijke selectie over zogenaamde op zichzelf staande genetische variatie. De onderzoekers gebruikten in het laboratorium gekweekte populaties van fruitvliegjes (Drosophila melanogaster) … sommige van de “omgekeerde” fruitvliegjes mogen fenotypisch identiek zijn aan hun voorouders, maar genetisch zijn ze anders.

Mijn Commentaar: De schepping daalde neer van het hoogste niveau naar het niveau van onze wereld met het doel voor de mens om bewust terug te stijgen – gezamenlijk met de hele wereld – naar het perfecte niveau van schenking, liefde, harmonie en evenwicht. Alle beweging is bij voorbaat voorgeprogrammeerd, opdat het alleen in de richting van het uiteindelijke doel zal vorderen. Dit doel zal noodzakelijkerwijs verworven worden, en alles beweegt zich volgens een pad.

Echter, kan de mens dit proces vertragen of versnellen. Door het eerste te doen, wekt hij lijden en crises op, en door het laatste – overvloed en comfort.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: We Can Develop Without Waiting for the Suffering to Come
Laitman.com Post: Creation and Evolution
Kabbalah Today Article: 125 Degrees to Happiness
Attaining the Worlds Beyond: “Spiritual Development”
Baal HaSulam Article: “Peace in the World”
icon for podpress  Kabbalah Revealed: A Basic Overview [25:08m]: | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: In De Evolutie Is Er Geen Weg Terug Laitman.nl Artikel: Voor De Laatste Keer Vallen In Het Zwarte Gat Van Het Egoïsme Laitman.nl […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed