Hoe Word Je Een Kabbalah Leraar

timeDrie vragen die ik ontving over hoe je moet beginnen Kabbalah te studeren:

Vraag: Onlangs heb ik Kabbalah ontdekt en mijn belangstelling ervoor is erg gegroeid. Ik vroeg me af hoe ik zoveel mogelijk kan leren, en wat ik moet doen om uiteindelijk een Kabbalah leraar te worden? Zijn er scholen waar ik me kan inschrijven? Neemt u leerlingen aan? Of moet ik proberen overal zelf achter te komen? En verder, hoe kan ik hulp krijgen die mij de dingen die ik niet begrijp, uitlegt?

Mijn Antwoord: Wij hebben online cursussen van het Learning Center voor beginners. Als je die met succes afrondt, dan kun je verder vooruitgaan en zelfs leraar worden – wij hebben meer leraren nodig!

Vraag: Drie weken geleden ben ik begonnen met Kabbalah te studeren, en nu heb ik een vraag. Als u zegt: “Er bestaat niets buiten hetgeen dat door Kabbalah is beschreven”, sluit u dan niet eindeloos veel mogelijkheden voor iemand af?

Mijn Antwoord (en een vraag voor jou): Spreekt Kabbalah dan niet over de hele schepping, inclusief de wortels en de aard van de schepping, waaruit alles voortkomt?

Vraag: De laatste tijd luister ik naar uw lessen en bestudeer ik “De Wetenschap van Kabbalah“. De onvervulde verlangens zijn de eigenschappen of zaden (wortels) van de Kelim, nietwaar? Is het verlangen om deze onvervulde verlangens te vervullen met Licht (geven) het eindpunt van de schepping van de Kelim? Zo ja, corrigeer ik mijzelf tot gelijkvormigheid in eigenschappen door mijn verlangen?

Mijn Antwoord: Je ziet en waardeert jouw toestand correct. Ga zo door, zo schep je jouw Kelim!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: One’s Reward Depends On One’s Effort
Article: “The Need for Learning Kabbalah”
Discussion: “Education Opportunity”
Lesson: “Attaining the Unity of the Universe”
icon for podpress  Kabbalah Revealed: Episode I – A Basic Overview [25:08m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed