Hoe Gaat Het Met De Pers En Met Internet Tijdens De Crisis?

pressIn het Nieuws (van dcexaminer.com):Sarkozy biedt de Franse pers opnieuw hulp aan“. Een van de oplossingen van Sarkozy om de industrie te helpen is een nieuw programma dat tieners op hun 18e verjaardag een gratis abonnement van een jaar geeft op een dagblad van hun keuze. “De gewoonte om de krant te lezen wordt heel jong geleerd”, zei Sarkozy.

Mijn Commentaar: De basis van de natuur is verlangen. Onze verlangens zijn veranderd, en ze eisen nu communicatie. Dit wordt het beste bereikt op het Internet, dat is de “hangplek” van de tegenwoordige jeugd. Daarom denk ik niet dat Sarkozy’s initiatief de geschreven pers zal helpen.

In het Nieuws (vertaald van Utro):Een Miljoen Sites Zijn van het Internet Verdwenen“. Na 15 jaar groei van het aantal websites, zijn er sinds December 2008 al meer dan een miljoen websites van het internet verdwenen. De statistieken laten zien dat er minder activiteit op internet plaats vindt.

Mijn Commentaar: Het internet is bezig zich aan te passen aan de nieuwe wereld. Het is een echt
Wereldwijd Web geworden, dat iedereen op een positieve manier verbindt.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Why More People Trust Online News
Laitman.com Post: French Television Reform Is a Praiseworthy Initiative
Laitman.com Post: The Internet Makes Us All Part of One Community
Kabbalah Today Article: Are You Connected?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed