Het Internet Maakt Ons Allen Onderdeel Van Eén Gemeenschap

the-secret-things-belong-to-the-creatorIn het Nieuws (van comScore):Internet Publiek Wereldwijd Overschrijdt 1 Miljard Bezoekers“- Asië-Pacific regio zorgt voor 41% van de Internet gebruikers, Europa voor 28%, Noord Amerika -18%, Latijns Amerika – 7%, Midden Oosten en Afrika – 5%.

Mijn Antwoord: Dit laat zien hoe verenigd mensen zijn geworden door middel van technologie. Mensen sluiten zich aan bij verschillende gemeenschappen en de grenzen tussen ze vervagen. Het belangrijkste is dat dit laat zien dat de wereld technologisch gezien klaar is voor globaal onderwijs, opdat we gelijk kunnen worden aan de Natuur, door middel van een universele, integrale verbinding met elkaar.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Technological Connections Are There for Us to Correct Our Inner Connections
Laitman.com Post: The State of Kabbalah Is Almost Here!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed