Henry Kissinger, “De Crisis Is Een Kans Op Een Nieuwe Wereld Orde”

crisisNieuwsverslag (van The International Herald Tribune):De kans op een nieuwe wereld orde” door Henry A. Kissinger. De zeer onstandvastige natuur van het internationale systeem creëert een unieke kans voor creatieve diplomatiek… Elk land zal zijn nationale prioriteiten opnieuw moeten definiëren. Een internationale orde zal verschijnen als er een systeem van compatibele prioriteiten ontstaat.

Mijn Commentaar: Compatibiliteit wordt ons opgeworpen door de natuur van de crisis. We moeten ermee ophouden om als kleine kinderen met elkaar te ruziën. We moeten beseffen dat we geconfronteerd worden met de vraag over de overleving van de mens.

Er is maar één antwoord: iedereen om zich te verenigen in één systeem, op gelijke voorwaarden, als één lichaam of één familie te zijn, met het doel evenwicht met de natuur te verwerven. Dit is de enige prioriteit, en we moeten ook geen andere gaan verzinnen. Leer van de natuur!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Classical Wisdom of Kabbalah and the Evolution of the Urgently Needed Planetary Consciousness

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: