Gordon Brown Waarschuwt Voor De Dreiging Van Deglobalisering

warnIn het Nieuws (van The Herald):We zitten hier met z’n allen in, waarschuwt Brown” – Britse Prime Minister Gordon Brown, waarschuwde gisteren tegen de “dreiging van deglobalisering”, waarbij hij stelde dat de landen die geconfronteerd worden met de wereldwijde recessie zich niet terug moeten trekken naar economisch protectionisme. De Prime Minister zei, “Als hetgeen dat een bank in één land overkomt, verwoestende effecten kan hebben op banken op een ander continent, dan kan alleen een waarlijk internationaal respons van beleid en bestuur effectief zijn”.

Mijn Commentaar: Het afscheiden van elkaar spreekt het proces tegen, waar we nu in zitten. Dit gebeurt onder de invloed van de krachten van Natuur. Om deze reden zal scheiding ons leiden naar grotere en nog diverse crises. We moeten begrijpen dat het enige ding dat ons kan helpen om de huidige crisis te overkomen het dichter naar elkaar toe trekken is.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Gordon Brown and Barack Obama On the Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed