Gesprek Over Psychotherapie Ten Tijde Van Een Crisis

Ik heb deelgenomen aan een teleconferentie over psychotherapie met de psycholoog Anatoly Ulyanov in Moskou.

laitman_2008-11-27_anatoliy-ulyanov_5255_w_400

Hij is een gediplomeerde Gestalt-therapeut van de Europese Associatie van Gestalt Therapeuten (EAGT), adviseur van de internationale schoonheidswedstrijden “Miss Moskou 2008” en “Russische Schone” (in Moskou), geeft trainingen en instructie aan de Internationale Leiderschap Academie (in St Petersburg) en is wetenschappelijk adviseur van onder andere de volgende televisieprogramma’s: “Wat wil een vrouw” (RTR); “De grote was” (ORT); “Huis2”; “Court is On” (the Home channel); “Onze Avond: (NTV).

U kunt hier een transcriptie van ons gesprek lezen (Engels):

“Psychological Counseling at the Time of Crisis” – Part 1
“Psychological Counseling at the Time of Crisis” – Part 2

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed