Een Tent “Thuis” Noemen In Amerika

In het Nieuws (van ABC News): Getroffen Amerikanen noemen tentsteden “thuis“. Steden bestaande uit tenten zijn in opkomst in Californië. Naar mate duizenden mensen hard getroffen worden door beslag op hun huizen en grote verlies van banen, zeggen velen dat ze nergens anders heen kunnen.

tents_city

Een kaart van de recessie in de Verenigde Staten:

recession-map-of-us

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Who Were the Prime Culprits for the Man-Made Financial Disaster?
Laitman.com Post: Obama’s New Stimulus Plan Is a Catastrophe Waiting To Happen

One Comment

  1. […] In de tussentijd, veroorzaken hun rigide denken en gebrek aan bereidheid om de structuur van de nieuwe wereld te begrijpen nog meer problemen. Omdat ze weigeren in te zien dat de wereld nu globaal is en geïntegreerd als een “klein dorpje” met een wederzijdse “vlinder effect” (de wederzijdse invloed van iedereen door iedereen) – verschijnen er nieuwe gevolgen van de crisis in Amerika, zoals de tent steden. […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed