Door Anderen Te Dienen Verdien Je Spirituele Verworvenheid

textsEen vraag die ik ontvangen heb: Kunt u alstublieft ons allen herinneren aan het verhaal over een Kabbalah student, die anderen diende door de studie ruimte voor te bereiden, het schoon te maken en andere studenten van voedsel en koffie te voorzien en hoe hij de hoogste spirituele verworvenheid van hen allen had?

Mijn Antwoord: Dit is het verhaal over Joshua, die Mozes hielp om zijn studenten te onderwijzen door de studieplek voor te bereiden en de juiste omstandigheden te scheppen. Door zijn Leraar te helpen, verdiende hij het om zijn opvolger te worden, om de spirituele leider van de natie te worden.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Study, Work and Dissemination
Laitman.com Post: The Torah. The Book of Devarim. Chapter Vaetchanan
Laitman.com Post: Dates of the Torah’s Transmission from Moses to Our Days

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed