De VN Verlengen Het Conflict Tussen Israël En Palestina

MeetingIn het Nieuws (van The Wall Street Journal):De Plaatsvervangende Oorlog van het Westen tegen Israël Beëindigen“. De oorzaak van de eindeloze stijging van het aantal kinderen in de Gaza is dat de grote meerderheid van haar bevolking niet voor haar nakomelingen hoeft te zorgen. De meeste baby’s worden gevoed, gekleed, ingeënt en onderwezen door de UNRWA, de “United Nations Relief and Works Agency” voor Palestijnse vluchtelingen in het Nabije Oosten.

Net als in een groot deel van de andere Moslimlanden, dromen veel jongeren in de Gaza ervan te vertrekken. Wie zou er niet weg willen uit die strook land, behalve de internationale NGO’s en de maatschappelijk werkers van wie de loopbaan afhankelijk is van de voortzetting van de ellende van Gaza?

Mijn Commentaar: Het bovenstaande is één aspect, een ander aspect is, dat zij Hamas en Iran ophitsen. En zo creëren ze het probleem van de Palestijnse natie. Maar er is hoop:

In het Nieuws (van Asia Times): “De toekomstige mislukking van Moslim staten”. De huidige (financiële) crisis ruïneert de economieën van de grootste Moslim landen…De president van Iran, Mahmud Ahmadinejad regeert Iran door middel van een kleptocratie…Wat zal Ahmadinejad doen nu de olieprijs is ingezakt? Ondanks het kelderen van de olieprijs, heeft de regering geen vermindering doorgevoerd van de subsidies op energie, die meer dan eenvijfde vormen van het netto binnenlands product. Iran soupeert zijn $60 miljard reserves aan vreemde valuta op, en is niet in staat om zich aan te passen aan het instorten van zijn enige belangrijke bron van belasting-inkomsten.

Mijn Commentaar: De crisis zal ons dwingen de VN niet langer te steunen, en dat zal een einde maken aan de “liefdadigheid” van de VN. De afgevaardigden die bezig zijn met het vullen van hun eigen zakken, zullen verdwijnen, evenals het Palestijnse probleem, dat ze schiepen om zichzelf te verrijken.

Verder Commentaar: Er zijn talloze gelijksoortige voorbeelden van “intelligent” gedrag dat andere mensen vernietigt om er geld aan te verdienen. Tot 40% van de medicijnen die worden gedistribueerd bijvoorbeeld, zijn niet werkzaam of zelfs schadelijk. Dit bedrog door degenen die ons van medicijnen voorzien die niet werken of ons zelfs schaden, zal net zolang duren totdat zij heropgevoed zijn. In de grond is de crisis onze enige hoop!

Laatste Nieuws (van MyFreeze): Zaterdag bekritiseerden ministers van de Britse regering de BBC, omdat deze geweigerd had een oproep voor het geven van fondsen voor de Palestijnen in de door oorlog getroffen Gazastrook uit te zenden. De nationale zender zei dat de BBC deze advertentie geweigerd had omdat het tonen ervan schadelijk zou kunnen zijn voor haar reputatie van onafhankelijkheid en omdat zij er niet zeker van kon zijn dat het geld ook werkelijk in het chaotische gebied terecht zou komen.

Ook de belangrijkste particuliere zender van Engeland wees de advertentie af.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The UN – a Stronghold of Anti-Semitism
Laitman.com Post: Charity, Nobility and Other Superficial Measures Won’t Help Us Cope With the Crisis
Laitman.com Post: Money Is at the Core of the Israeli Palestinian Conflict
Laitman.com Post: The Gaza Conflict Is One More Step Toward Revealing Man’s Evil Nature

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed