De Hervorming Van De Franse Televisie Is Een Prijzenswaardig Initiatief

childrenNieuwsbericht (van Internet French Property): De Franse regering heeft begin dit jaar goedkeuring gegeven aan een grote hervorming van de Franse televisie. Deze hervorming is de voorbode van het verdwijnen van reclame op de zenders van de publieke omroep. Vanaf 5 januari worden er geen reclamespots op deze zenders meer worden uitgezonden tussen ’s avond acht en ’s morgens 6 uur. Eind november 2011 zal er een einde komen aan alle reclame.

De president (Nicolas Sarkozy) zei dat hij de kwaliteit van de Franse televisieprogramma’s wilde verbeteren, en dat de omroepen niet langer “slaaf van de kijkcijfers” mogen zijn.

Mijn Commentaar: Wat een prijzenswaardig besluit! Het enige wat nu nog ontbreekt, is het begrip van de autoriteiten van wat zij aan hun burgers moeten leren, wat voor hen de meest noodzakelijke kennis is, wat voor hen het nuttigste is. Er komt een dag dat ze zullen inzien dat de belangrijkste kennis gaat over hoe in evenwicht met de Natuur te zijn, met andere woorden, hoe adhesie met de Schepper te bereiken.

Omdat de Schepper de eigenschap is van geven en liefde, is de meest noodzakelijke kennis hoe wij de regel: “Houdt van uw naaste zoals van uzelf” moeten nakomen. Ga zo door, Nicolas!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Schools Should Teach Children How to Become Human Beings
Laitman.com Post: Crisis or Not, We Have to Disseminate Kabbalah
Laitman.com Post: The Kabbalah Channel, YES 66, Brings Good Changes

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed