De Globale Crisis Versterkt De Verbinding Tussen De Mensen

drugsIn het Nieuws (van World News):Echtscheidingen nemen af wegens de economie“. De recessie en de economische scheppen een nieuwe soort slachtoffers: getrouwde stellen die het niet kunnen veroorloven om te scheiden. In deze moeilijke tijden, vinden veel mensen dat het goedkoper is om bij elkaar te blijven, zelfs als ze elkaar niet kunnen uitstaan.

Mijn Commentaar: Op de gelijke wijze, zullen de naties van de wereld beseffen dat het noodzakelijk is verbonden te blijven. En dan zullen ze beseffen dat iedere verbinding tussen ons zulke voordelen met zich mee brengt dat zelfs als ze een kans hebben om zich af te scheiden, ze dit nooit zullen doen!

In het Nieuws (van Pew Research Center): Internet Neemt Over De Kranten Als Zijnde Nieuws Outlet“. Het Internet, dat dit jaar opgekomen is als zijnde een voornaamste bron voor campagne nieuws, heeft nu alle andere media overschreden op televisie na, als een outlet voor het nationaal en internationaal nieuws. Voor de eerste keer zeggen meer mensen dat ze op het vertrouwen, voor het nieuws in plaats van de beschikbare kranten (35%). Voor jonge mensen, beconcurreert het internet nu de televisie als de hoofdbron van het nationale en internationale nieuws.

Mijn Commentaar: Mensen willen een meerzijdige, interactieve verbinding in plaats van eenzijdige informatie. Het Internet maakt het makkelijker om de leugens te onthullen die de massa media doordringen, omdat de gebruikers een multipolaire bron van informatie en commentaar scheppen. Als technologie het voor de televisie mogelijk maakt om via het Internet uitgezonden te worden, zullen alle andere nieuws outlets verdwijnen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Let’s Start Seeing the Crisis for What It Really Is
Laitman.com Post: Why More People Trust Online News
Kabbalah Today Article: Floating In A Sea of Information
Kabbalah Today Article: Are You Connected?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed