De Crisis Zal Iedereen Aardig Maken

angryNieuwsbericht (van Russia Today): Het voornaamste thema van de toespraak van de minister van buitenlandse zaken, Sergey Lavrov voor de Associatie van Europese Zaken in Moskou, was dat Rusland op haast elk gebied bereid is tot een dialoog met het Westen.

Lavrov stelde voor dat Rusland, de EU en de Verenigde Staten een “gezamenlijke economische ruimte” zouden scheppen, gebaseerd op gelijkwaardig partnerschap…Rusland, de EU en de Verenigde Staten zouden samen veel goeds kunnen doen, wanneer zij zich zouden richten op het bestrijden van gevaren die hen allen bedreigen, zei de minister… Lavrov drong er bij de Westerse landen op aan om eens op te houden met hun geo-politieke spelletjes, omdat de wereldwijde economische crisis een gezamenlijk antwoord eist van alle belangrijke economieën.

Mijn Commentaar: Het feit dat Lavrov de landen op het hart drukte “met geo-politieke spelletjes op te houden” om de crisis te overwinnen, toont duidelijk aan hoe snel boosheid veranderd is in vriendelijkheid! Natuurlijk, dit is politiek, maar iedereen moet een dergelijke rationele houding tegenover het leven aannemen.

Wij moeten het verleden voor altijd achter ons laten, het kan nooit meer terug worden gebracht. De crisis zal niet voorbijgaan, en alles zal niet weer “als vanouds” worden. De Natuur zal niet alleen de heer Lavrov, maar elk van ons dwingen om bij anderen aan te dringen op samenwerking en gezamenlijke arbeid. Maar dit moet niet alleen gebeuren in het uiterlijke bereik van de politiek, het moet ook gevoeld worden in onze innerlijke vrijheid en bevrijding. Wij moeten een politiek van samenwerking bedrijven, in plaats van een politiek van onderdrukking, en zo moeten we gelijkvormig aan de Natuur worden.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Video on the Financial Crisis
Laitman.com Post: The Purpose of the Crisis Is to Bring Us to Perfection

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed