De Crisis Verspreidt Zich Als Een Epidemie

Reaching Personal Gmar Tikkun Depends Only on One's EffortsIn het Nieuws (van finance.blogspot): Reginald Smith van het Wiskundig Instituut van het Bouchet-Franklin in Rochester heeft de verspreiding van de financiële crisis in kaart gebracht. Dit liet zien dat “de verliezen op bepaalde markten het model van een cascade ofwel een epidemische stroom volgen”.

Mijn Commentaar: Het kan ook niet anders zijn, omdat alle fenomenen, inclusief onze eigen handelingen, onderdeel zijn van de natuur. En we zijn er onderdeel van, ook al willen we ons er van afscheiden. Om deze reden zijn deze fenomenen gelijk, maar gebeuren ze op verschillende egoïstische niveaus, zij het levenloos, vegetatief, dierlijk of menselijk. Dit is aanvullend bewijs dat de Natuur één en integraal is, en dat alles binnen in de Natuur onderling verbonden en gelijk is. Bovendien, laat het zien dat er maar één reden is voor al het kwaad in de wereld: onze verstoring van de balans met de Natuur, die een verstoring is van de samenwerking tussen alle onderdelen van de Natuur.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Is There Anything We Can Do About the Crisis?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed