Blogs Zijn Een Goede Manier Om Mensen Te Vertellen Over De Manieren Om De Wereld Te Corrigeren

writeEen vraag die ik ontving: Gisteren las ik een artikel over de crisis, geschreven door een van uw studenten, Alexander Kozlov, over het blog van de President van Rusland, Medvedev, in het katern “Financiële Crisis”. Beschouwt u dit ook als verspreiding van Kabbalah?

Mijn Antwoord: Natuurlijk! Iedereen die de wereld wil informeren over de middelen om onze wereld te corrigeren en te verbeteren raad ik juist aan om hiervoor allerlei blogs te gebruiken, vooral die van “grote” beroemdheden die een uitgebreid sociaal netwerk hebben. (Ik hoorde dat Obama bijvoorbeeld een blog heeft). Ik verwelkom het als iedereen die onze methode om de wereld te verbeteren, wil verspreiden op alle blogs schrijft! Iedereen die kan schrijven, en verschillende mensen kunnen dat in heel verschillende stijlen doen. Bovendien zal de handeling alleen al effect hebben, zelfs al leest niemand het.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed