Binnenkort Zullen We Beseffen Dat Het Hebben Van De “Kale Noodzakelijkheden” Voor Ons Best Is

rockIn het Nieuws (van The Telegraph):Duizenden Franse cafés sluiten” – Er is toenemend bewijs dat de Fransen het voorgerecht en koffie overslaan of simpelweg thuis blijven, om de voedsel en brandstof prijsstijgingen aan te kunnen. Restaurants sluiten in een hoog tempo, die 25% hoger ligt dan vorig jaar. Voor cafés en kroegen ligt deze percentage op 56%. “Deze sector werkt steeds meer met goedkopere producten om de stijgende kosten te vermijden” zei Danièle Deleval, vice-president van Frankrijks hoofd restaurant en hotel industrie.

Mijn Commentaar: De crisis zal de mensen achterlaten met niets meer dan de “kale noodzakelijkheden” – alles wat ze nodig hebben om te leven. Maar iedereen zal beseffen dat dit voor ons best is.

In het Nieuws (van The New York Times):Ontslagen buitenlanders vluchten naar mate Dubai naar beneden wentelt”. Veel buitenlandse werknemers, die voor 90% van de populatie zorgen, zijn ontslagen en hebben te maken met het vooruitzicht van het gedwongen zijn om deze Persische Golf stad te moeten verlaten. Dit vermindert op zijn beurt de bestedingen, zorgt voor meer vrije huizen en verlaagt de prijzen van het onroerend goed. Dit alles heeft in zijn neerwaartse spiraal, delen van Dubai – die ooit bejubeld als de economische supermacht van het Midden Oosten – als een spookstad achtergelaten.

Mijn Commentaar: Het paradijs is verlaten. Als de crisis doorgaat, zal hetzelfde in veel andere plekken op de wereld gebeuren.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: As a Result of the Crisis, Only the Necessities Will Remain
Laitman.com Post: The Financial Crisis Makes Us Wiser

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed