Als Je Weet Dat Je Ziek Bent, Zoek Medische Hulp

financial-crisis-causes-spike-in-anti-semitismIn het Nieuws (van Bloomberg): Globaal Vertrouwen Verzwakt, naar mate Inzinking Dieper Wordt en Banenverlies zich ophoopt“. Het vertrouwen in de wereld economie vervaagde in februari. Gevorderde economieën bevinden zich reeds in een depressie en het fiscale stimulans alleen zal er niet slagen om de wereld economie uit zijn moeras heen te slepen. Functionarissen van Centrale Banken zeggen dat de transmissie kanalen voor hun beleid nog steeds verstop zitten, waardoor het effect van de renteverlaging vertraagd wordt.

“Ze denken dat de recessie zal aanhouden” – zei enquête respondent Yoshiki Shinke, een econoom bij Dai-Ichi Life Research Institute in Tokyo. “We kunnen nog niet optimistisch zijn. De bodem van deze recessie is niet in zicht”.

Mijn Commentaar: De crisis kan alleen opgelost worden door:

1. Het diagnosticeren van zijn ware oorzaak;

2. Het vinden van de middelen om het te corrigeren of te behandelen;

3. Dit middel voorbereiden;

4. Dit middel gebruiken.

En dit is de oplossing:

1. De oorzaak voor de crisis is ons egoïsme, dat allesomvattend is geworden en inter-verbonden in één geheel;

2. Het enige dat ons egoïsme kan veranderen en corrigeren is de kracht die het geschapen heeft en het bestuurt;

3. Het leren de kracht die ons egoïsme bestuurt te besturen;

4. Door het beïnvloeden van de kracht die ons egoïsme bestuurt, zullen we onze wereld transformeren.

Dit alles wordt uitgelegd door de wetenschap van Kabbalah en is klaar om te worden gebruikt. De “patiënt” [wij] dient het te gebruiken nu hij nog leeft. Denk gewoon dit: wat zou er gebeuren als een persoon er achter komt dat hij ziek is, en in plaats van professionele medische hulp te zoeken, beslist om zelf medicijnen te gaan studeren. Zou het niet veel te laat zijn?

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Crisis May Spread Worldwide In Domino Effect – Again
Laitman.com Post: The World Is On the Brink of a Monetary Collapse
Laitman.com Post: The Global Crisis Is the Labor Pains of Birthing a New World

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed