Als Gevolg Van De Crisis, Zullen Alleen De Eerste Levensmiddelen Overblijven

g201In het Nieuws (van AFP): Japan’s Sony Corporatie, zei vorige maand dat het meer dan 8.000 banen wereldwijd geschrapt heeft en het fabrieken sluit, als onderdeel van herziening van haar activiteiten om het hoofd te bieden aan de economische teruggang. De elektronicagigant zegt de bijl te zullen halen door ongeveer 10% van zijn productielocaties, investering met 30% zal verminderen wat betreft haar elektronica-activiteiten.

Mijn Commentaar: Alleen de noodzakelijke middelen zullen overblijven!

In het Nieuws (van The Daily Telegraph): Pubs sluiten in een record tempo, met dagelijks zes, wegens de economische neergang. De Britse Beer & Pub Association zegt dat 39 pubs in Brittannië elke week haar deuren sluiten, een tempo die twintig keer hoger ligt dan drie jaar geleden. Het wordt geschat dat er in de afgelopen paar jaar 44.000 banen verloren zijn gegaan in de horeca sector en dat er nog 60.000 banen spoedig zullen volgen.

Mijn Commentaar: Kon iemand zich dit voorstellen?! Echt, de wereld zal anders zijn…

In het Nieuws (vertaald van Newsland.ru):Zullen vrouwen door de crisis echtgenoten en moeders worden?“. Een moeder en echtgenote zijn, is de enige waardevolle manier voor een vrouw om zich te verwezenlijken. Meeste vrouwen werken om een loon te verdienen, maar niet omwille zelfrealisatie. In tussentijd groeien hun kinderen op zonder de aandacht van de moeder en ontwikkelen ze minderwaardigheidscomplexen. Echter dwingt de crisis vrouwen om naar thuis terug te keren.

Mijn Commentaar: Kabbalah ziet de crisis als correctie. Het verdwijnen van overdaad zal ons helpen om de prioriteiten met betrekking tot het leven en zijn waarden beter te stellen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah’s Solution to the Financial Crisis Differs from the Common Sense Solution
Laitman.com Post: When Freefalling, Make Sure You Have a Parachute That Says “Kabbalah”

2 Reacties

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Als Gevolg Van De Crisis, Zullen Alleen De Eerste Levensmiddelen Overblijven  Laitman.nl Artikel: De Media Moeten Helpen Van Onze Wereld Een Groot Klaslokaal Te Maken  […]

  2. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Als Gevolg Van De Crisis, Zullen Alleen De Eerste Levensmiddelen Overblijven Laitman.nl Artikel: Binnenkort Zullen We Beseffen Dat Het Hebben Van De “Kale […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed