Alles Wat Je Moet Weten Over De 613 Verlangens

hopeEen vraag die ik ontving: Kunt u alstublieft een lijst maken waar alle 613 verlangens die in een persoon bestaan een voor een op staan.

Mijn Antwoord: Gewoon zo maar, je wil dat ik zo maar alle 613 verlangens tot in detail beschrijf? Maar waarom? Geen enkele daarvan bestaat nog in je! Zij worden in iemand geopenbaard nadat hij de Machsom overgaat, tijdens zijn spirituele stijgen. Het zijn de verlangens om genot te ervaren door middel van de Schepper, zoals staat geschreven: “Proef en zie hoe goed de Schepper is”.

Door de Schepper te openbaren begin je Hem te voelen als 613 genietingen, of genoegens. Eerst voel je ze in de intentie om van Hem te genieten omwille van jezelf (ABYA van de Klipot) en dan corrigeer je ze tot de intentie: “omwille van Hem”. Wij kunnen deze verlangens niet uitdrukken of beschrijven in onze taal, omdat wij ze niet hebben.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: How Can Singularity Transform Without Being Changed?
Laitman.com Post: Faith Above Reason Is Bestowal Above Reception
Laitman.com Post: Preface to the Science of Kabbalah. Items 13-16
Shamati #5 “Lishma Is an Awakening from Above, and Why Do We Need an Awakening from Below”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: