Zelfs Koeien Waarderen Liefde En Vriendelijkheid

me1In het Nieuws (van National Geographic): “Britse Studie wijst uit; Koeien met een naam geven meer melk” . “Door een koe een naam te geven en haar te behandelen als een individu, kunnen boeren hun jaarlijkse melk opbrengst verhogen met bijna 500 pinten,” zeggen wetenschappers van de Newcastle Universiteit in de VK. “Net zoals mensen beter reageren op de persoonlijke aanpak, zijn koeien ook blijer en meer ontspannen wanneer ze een beetje meer één op één aandacht krijgen,” legt C. Douglas, van de School voor Landbouw, Voedsel en Plattelandsontwikkeling bij Newcastle Universiteit uit.

“Door een koe bij haar naam te noemen of meer interactie met het dier te hebben naarmate het opgroeit, kunnen we niet alleen de algehele gesteldheid en haar waarneming van mensen verbeteren, maar we verhogen ook de melkproductie.”

Mijn Commentaar: Je kunt meer bereiken met liefde en ontspanning dan door haat en geweld. Misschien is het tijd dat we deze aanpak ook eens op mensen uitprobeerden?

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: On Pleasure and Suffering
Laitman.com Post: The Crisis Will Make Everyone Kind
From Chaos to Harmony: Chapter 10 – “Balance With Nature”

One Comment

  1. Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers fbecebcfbdea

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed