Zelfs Biologische Brandstoffen Zijn Niet in Balans Met De Natuur

bio1In het Nieuws (van The Guardian): “Biologische brandstoffen zijn schadelijker voor mensen dan benzine en diesel, waarschuwen wetenschappers”. Het onderzoek wijst uit dat maïs gebaseerde bio-ethanol,welke op grote schaal geproduceerd wordt in de US, een hogere gecombineerde omgeving- en gezondheidslast heeft dan conventionele brandstoffen… Met biologische brandstoffen, worden de problemen veroorzaakt door de deeltjes die afgegeven worden tijdens de groei en fabricage…
Voordat we grote financiële middelen uitgeven aan nieuwe biologische brandstoffen, moeten we eerst bepalen welke andere mogelijke inslag het op de omgeving heeft – water, bio variatie etc. – en al deze in onze analyse meenemen.

Mijn Commentaar: Er is maar een manier om schade te vermijden en dit is om naar gelijkheid met de Natuur te streven. De kennis die we verwerven in de richting van schenking en liefde zal ons in staat stellen om op de juiste manier te veranderen.

We zullen begrijpen hoe onze sociale relaties te veranderen, hoe we onze handels- en financiële systemen op moeten bouwen, welke industrieën we moeten ontwikkelen enzovoort.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What’s the Right Way to Create Contracts In the Age of Globalization?
Kabbalah Today Article: “The Law of Love”
Interview: “What Lies Ahead of Us”
From Chaos to Harmony: “Realizing Our Free Choice”
Article: “One Law”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed