Volg Niemand, Behalve Je Eigen Hart

Using the Sixth Sense, One Perceives Like the CreatorEen vraag die ik ontvangen heb: Ik volg de herfst Ari Online Cursus, en ik heb het gevoel dat Kabbalah de enige methode is die kan uitleggen wat er bestaat. Ik kom uit Cuba en ik woon op het moment in de V.S. Daar heb ik Scheikunde gestudeerd en ik heb een Master of Science graad behaald. Mijn materiële leven is beter dan het leven dat ik in Cuba had, en ik kan zeggen dat ik gelukkig ben. Maar ik maak me veel zorgen om het milieu, de oorlogen, terrorisme, religieuze intolerantie, drugs etc.

Ik studeer bij Ari Online, en ik kijk met grote interesse naar de programma’s op kab.tv. Ik wil meer leren, maar ik ben bezorgd omdat ik niet weet wat ik moet doen.

Mijn Antwoord: Je moet het antwoord voor jezelf vinden. Ik heb geen recht om je over te halen. Het is juist door het zoeken naar de waarheid dat je de Schepper zal onthullen. Maar dit zal alleen op één voorwaarde gebeuren: geloof niemand en volg niemand behalve je eigen hart, als je eenmaal gezuiverd bent van wat je gedurende je jeugd hebt ontvangen en van mensen om je heen (als je het eenmaal zuivert van het “vuil”). Het is net alsof je pas vandaag geboren bent en nog niets hebt gehoord over deze wereld. Er staat geschreven dat de persoon elke dag zich moet voelen alsof hij voor het eerst geboren is, met het doel om zijn houding ten aanzien van de wereld en zijn pad opnieuw te onderzoeken en controleren: “Laat de dagen nieuw zijn in je ogen” (Ve Ihiu Be Eineicha Ke Hadashim).

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: You Are the Only One Who Can Find the Truth
Laitman.com Post: Kabbalah Is for Those Who Ask About the Meaning of Life
The Zohar: “The Torah and Prayer”
Free online Kabbalah course

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: