Sociale Netwerken Op Het Punt Van Uitsterven?

social networkIn het Nieuws (vertaald van Infox): In tijden van crises hebben de sociale netwerken meer moeite om investeerders aan te trekken. Ze hebben geen tijd gehad om een efficiënt business model te maken en tegelijkertijd is het erg duur om ondersteunende netwerken te ondersteunen. Projecten die nog steeds geen winst naar de investeerders hebben gebracht hebben een moeilijke tijd tijdens de financiële crisis. Zelfs Facebook staat op het punt om zijn financiering te verliezen.

Mijn Commentaar: De mensen van vandaag hebben iets anders nodig dan wat de “sociale netwerken” tot nu toe hebben gedaan. Wanneer deze netwerken niet overgaan naar integratie en globalisatie en een middel worden om de mensheid te verenigen gebaseerd op wederkerigheid, gelijkheid, schenking en liefde – in andere woorden, als ze tegenovergesteld blijven van de Natuur en wat het van ons nodig heeft vandaag de dag – zullen ze “uitsterven” net zoals de dinosauriërs.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: It’s Time to Implement Baal HaSulam’s Dream – In Virtual Space!
Laitman.com Post: Loneliness – Inside and Out
Kabbalah Today Article: Facebook-What’s All the Fuss?
icon for podpress  The New Planetary Consciousness [13:04m]: Play

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed