Ook Sociale Opstanden Zijn Een Symptoom Van De Wereldwijde Crisis

War Is No SolutionIn het nieuws (van Times Online): “Europa bedreigd door opstanden en rellen”. Sommigen zeggen dat dit nog maar het begin is: 2009 kan een nieuw 1968 worden – een nieuw tijdperk van rebellie. De econoom van de Londense Beurs, Robert Wade, waarschuwde voor de komst van burgerlijke onrust. “Deze zal veroorzaakt worden door het toenemend bewustzijn in Europa, Amerika en Azië, dat honderden miljoenen mensen in rijke en in arme landen een snelle daling van hun bestedingsniveau ervaren; dat de crisis verergert in plaats van vermindert, en dat de publieke autoriteiten zowel op nationaal als op internationaal niveau er geen controle meer over hebben.”

In het nieuws (uit The Telegraph): “1000 immigranten ontsnappen uit een detentiecentrum op het Italiaanse eiland Lampedusa“. De immigranten liepen demonstratief het detentiecentrum uit, als protest tegen hun behandeling door de Italiaanse autoriteiten. Nadat ze de poorten van het kamp hadden geforceerd, marcheerden ze naar het gemeentehuis van de plaats Lampedusa, het voornaamste dorp op het eiland.

Mijn Commentaar: In het artikel: “De Laatste Generatie“, geschreven in 1930, beschrijft Baal HaSulam hoe regeringen geweld zullen gebruiken om het volk rustig te houden, om de hongerige horden die van Azië naar het beter-doorvoede Europa trekken te onderdrukken, en hoe ze massa- massavernietigingswapens zullen gebruiken…

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Violence and Social Strife Can Only Be Averted Through a New Global Education
Laitman.com Post: The Crisis Won’t Be Solved by Protests, Nazism or “Waiting It Out”

icon for podpress  Weapons of Mass Destruction [3:25m]: Play

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed