Onze Gedachten Kunnen Alles Veranderen (Zelfs Het Water Probleem In Israël)

israels-waterIn het Nieuws (van Leven in Israël BlogSpot): “Een charlatan of het echte werk?” Oren Zarif (een Israëlische helderziende) stuurde een brief naar het Ministerie van Infrastructuur om zijn hulp aan te bieden bij het vullen van het Kineret meer met regenwater. Zijn enige voorwaarde is dat men stopt met het uitzenden van alle weersverwachtingen in de maand dat hij zijn werk aan het doen is (omdat wanneer miljoenen mensen iedere dag naar de verwachtingen kijken zij de natuur met hun gedachten kunnen beïnvloeden).

Mijn Commentaar: We beïnvloeden de Natuur (de Schepper) met de kracht van onze gedachten. Op deze manier komen we tussen het Plan van onze ontwikkeling en als reactie daarop ontvangen we dezelfde invloed die we veroorzaakt en gewijzigd hebben.

Wanneer we allemaal onze gedachten richten op goedheid zullen we ons lot veranderen. Op dit moment denkt ieder mens alleen maar ten gunste van zichzelf en tegen anderen; daarom komen onze gedachten niet samen in één goede gedachte maar roepen gezamenlijke destructieve consequenties op.

Met andere woorden, Het Plan van de Natuur (de Schepper) voor onze ontwikkeling is neutraal. Wij zijn het die Zijn invloed op ons met onze verlangens, gedachten en intenties verbeteren en versnellen, of integendeel, vertragen en verslechteren. Onze gehele keuze ligt in het kiezen van welk pad we nemen: het korte en goede pad, of het lange en slechte.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Thought is the Most Powerful Force In the World
Laitman.com Post: There’s a Spiritual Force Within All of Matter
Lesson from the Course in Perception of Reality
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “Two Ways Up”
Baal HaSulam Article: “The Acting Mind”

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: Onze Gedachten Kunnen Alles Veranderen (Zelfs Het Water Probleem In Israël) […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed