Eenheid Is Onze Kracht En Redding

Mutual Guarantee in a Virtual GroupIn het Nieuws (van The Panda Organization): “Earth Hour 2009 zet een nieuw record in klimaat verontrusting”. Burgers, bedrijven en openbare diensten in 375 steden in 74 landen hebben reeds toegezegd om op 28 maart om 20.30 hun lichten uit te doen voor de duur van één uur… De lijst van steden die hun medewerking hebben toegezegd in Earth Hour 2009 is inclusief 37 nationale hoofdsteden zoals Londen, Beijing, Rome en Moskou.

Mijn Commentaar: Alles wat mensen samen doen is ten gunste van de samenleving en de hele wereld, omdat acties van eenheid het Hoogste Licht oproepen (zo lang als het niet met de intentie is om iemand kwaad te doen).

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Ideas of Unity Are In the Air
Laitman.com Post: A Game Is a Serious Affair

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed