De Wet Van Integrale Onderlinge Verbondenheid

remindsEen vraag die ik ontving: Kunt u mij alstublieft een gedetailleerdere verklaring geven van de Wet van Integrale Interconnectie? Wat bedoelt u daarmee? Dit zijn mooie en juiste woorden, maar ze doen me denken aan de raad van een psycholoog aan een getrouwd stel dat op het van scheiden staat: “Houd van elkaar”, want dan ben je in evenwicht met de Wet van Integrale Interconnectie en leef je nog lang en gelukkig….

Mijn Antwoord: Uw vraag heeft niet ėėn enkel antwoord. U moet alle materialen op dit blog lezen en ook alle materialen over de crisis en de correctie ervan. Wanneer u die gelezen heeft, zal ik graag al uw vragen beantwoorden.

Ik selecteer ongeveer tien vragen uit elke honderd vragen die ik ontvang, omdat de meeste ervan gesteld worden door mensen die te lui zijn om de oudere blogs en andere materialen die we aanbieden, te lezen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah Is the Science About the Right Connections Between Us
Laitman.com Post: Crisis and Resolution
Kabbalah Today Article: “Connecting the Dots (the Kabbalistic Version)”
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “Discovering the Unified Structure”
The Book of Zohar: “The Vision of Rabbi Chiya”

icon for podpress  Cogwheels [02:07m]: Play

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed