De Oplossing Voor Onze Sociale Problemen Ligt In Het Corrigeren Van Ons Egoïsme

why1Een vraag die ik ontvangen heb: We zien de laatste tijd dat veel ouders verschrikkelijke dingen hun kinderen aan doen, wat laat zien dat ze extreme haat jegens hen voelen. Waarom?

Mijn Antwoord: Dit is een uitdrukking van het onbegrensde egoïsme van de mens, die alleen maar blijft toenemen. We zien de afgelopen tijd ook een toename van de relaties van hetzelfde geslacht en tussen de generaties. Mensen wensen de voortplanting te doen buigen, en ze malen niet om het creëren van een familie of het opvoeden van kinderen. Dit is voornamelijk duidelijk in grote steden, waar de allochtone bevolking langzaam vervangen wordt door de nieuwkomers.

Een ander erg moeilijk sociaal en ethisch probleem dat opkomt is: “Wat moet er gedaan worden met de ouderen?”. De huidige economische crisis gaat de pensioenfondsen vernietigen, en er zal niemand overblijven om de ouderen te voeden omdat het aantal werkende mensen aanzienlijk lager zal zijn, dan het aantal gepensioneerden.

Bovendien, zal de jonge generatie, die in staat is om te werken, zich bevinden in een wereld die volkomen uitgeput is van zijn natuurlijke grondstoffen, een wereld die hen niet in staat is te voeden. Als gevolg zullen er oorlogen en honger heersen.

Of we kunnen ook gauw onszelf en de Natuur corrigeren door middel van de methode van Kabbalah, die spoedig mensen en de wereld naar een staat van harmonie en balans zal brengen!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Horrible Manifestations of the Ever-Growing Egoism

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed