De Financiële Crisis Rukt De Stabiliteit Van Families Uiteen

Why Does Everyone Hate Israel?Nieuwsrapportage (van Gizmag): Opmerkelijk nieuw onderzoek uit de V.K. Instituut voor Sociaal en Economisch Onderzoek (ISER) concludeert dat voor ieder 10% daling in de huizenprijzen, en extra 5% (echt)paren zal scheiden….De studie concludeert dat een onverwachte neergang in de huizenmarkt de familie stabiliteit kan schaden…

Mijn Commentaar: Zeker, de crisis heeft meerdere gezichten; het is een crisis in de wetenschap, de cultuur, de familiestructuren, opvoeding, maatschappij, depressies, drugsmisbruik, ecologie en klimaat. Bovendien hebben alle componenten van de crisis invloed op elkaar.

Vandaar, alle verschillende consequenties van de crisis zullen nog duidelijk worden dit jaar. Natuurlijk, het lijkt voor ons dat de financiële crisis de meest belangrijke is. Maar het zal al de andere meenemen, totdat we ons realiseren dat er slechts één crisis is- de crisis van onze onderlinge relaties.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Wishes for the New Year – 2009

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed