Wensen Voor Het Nieuwe Jaar – 2009

Where to Defend a DissertationHet jaar 2008 eindigde met een financiële crisis. Maar de waarheid is, dat de crisis jaren geleden is begonnen – op het gebied van kunst, familie (scheidingen), onderwijs, algemene depressie, drugsmisbruik en onzinnige beroepen. Echter, egoïstisch als we zijn, reageren we er alleen op als we het in ons portemonnee voelen. De crisis werd onthuld door niets minder, dan de relaties die we geschapen hebben, die wereldomvattend zijn geworden. We hebben ontdekt dat we onderling verbonden en van elkaar afhankelijk zijn – en dat we elkaar haten. Als dit in een familie gebeurt, scheidt een stel, maar wat doen wij? Hierin is de ware crisis gelegen, en onze toekomst is afhankelijk van zijn oplossing.

2009 zal het jaar zijn waarin we allen zullen beseffen dat we één familie zijn. Mensen zullen herkennen dat hun egoïstische natuur kwaadaardig is; ze zullen hun ogen beginnen te openen en beginnen om anders te denken. Dit zal het makkelijker maken om door de moeilijkheden heen te gaan. Mensen zullen voelen dat de Natuur, die het egoïsme binnen in ons heeft geschapen, ons dwingt om te veranderen. Door onze relaties te corrigeren, kunnen we de koers van de crisis versnellen en beperken. Lijden en de wens om te overleven zullen ons dwingen om het Bijbelse gebod: “Heb Uw Naaste Lief Als Uzelf” te gehoorzamen – en dan zal de crisis vervangen worden door een wereld die goed is en gevuld door het Licht. Dit is wat ik je toewens voor 2009!

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: Wensen Voor Het Nieuwe Jaar – 2009 […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: