“Wussup” Acht Jaar Later

Ongeveer acht jaar geleden, werd een bier reclame in de Verenigde Staten een cultuurfenomeen, toen het de uitdrukking: “Wussup?!?” populair maakte (een speling op de groet: “What’s Up?!”) Het betrof een reclame over het “leven van de Amerikaanse droom” (kijken naar een American Football wedstrijd, een biertje drinken en verder):

Nu is er een vernieuwde versie van deze reclame, die laat zien hoe het verder met de “Wassup?!” mannen is gelopen:

Ik hoop dat de Amerikanen – die geleidelijk ontnuchterd raken – gauw zullen beseffen dat er geen weg om de wetten van de natuur heen bestaat – “De mensheid is één familie” – en dat ze het binnenkort zullen volgen.

Verwante Materialen (Engels):
Kabbalah Today Article: The US Elections: Changing the World?
Kabbalah Today Article: What Is Happening to Our Economy?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: