Wanneer Zal Honger Ons Treffen?

Using the Sixth Sense, One Perceives Like the CreatorTwee vragen die ik ontving met betrekking tot wereldwijde calamiteiten:

Vraag: Ik wil graag een specifieke voorspelling horen over wanneer en hoe snel de wereldwijde honger ons zal beginnen te treffen? Hoeveel dagen, weken of maanden hebben we nog over?

Mijn antwoord: Jammer genoeg zal de aankomende winter in Oost-Europa al moeilijk worden. In overeenstemming hiermee, moeten we de mensen uitleggen dat positieve krachten alleen opgeroepen kunnen worden door onze gelijkenis met de Natuur. De invloed van deze krachten zal worden gevoeld als een snelle verbetering van de situatie.

Vraag: Wat zou Kabbalah, in een praktische zin, aan de Joden gedurende de Holocaust hebben geadviseerd?

Mijn antwoord: Al in 1920 zorgde Baal HaSulam ervoor dat 300 families naar Palestina konden verhuizen. Echter, werden zijn plannen voor het evacueren van alle Joden in Polen door de Orthodoxe Joden tegengehouden, waarbij Baal HaSulam uit Warschau verbannen werd. Om deze reden vertrok hij alleen naar Palestina, en al diegene die achter bleven, werden later verbrand door de Nazi’s.

Alle Kabbalisten van die tijd riepen de Joden op om Europa te ontvluchten. Maar het is hetzelfde als vandaag: Niemand wil naar ons luisteren! Je denkt op het moment ook niet dat je in dodelijk gevaar bent of wel?

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: It Takes Just One Spark of the Upper Light to Correct the World

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed