Waarom Mensen Die Kabbalah Studeren Naïever Lijken Dan Anderen

naiveTwee vragen die ik ontving over problemen van vrouwen in de wereld:

Vraag: Waarom kan ik niet net zo gemeen, vals en scherp zijn als sommige van mijn vrienden die geen Kabbalah bestuderen? Moet ik niet egoïstischer zijn dan zij? In plaats daarvan ben ik niet brutaal, bijdehand of berekenend en ik pas me niet gemakkelijk aan in allerlei situaties, zoals mijn vrienden die geen Kabbalah studeren en die ontzettend bijdehand en gewiekst zijn.

Mijn Antwoord: Ze zijn sluw op een dierlijke manier, terwijl jij daarboven staat en daardoor lijk je op hun niveau naïef! Maak je geen zorgen: door spirituele berekeningen te maken, win je op de lange termijn, maar zij brengen zichzelf door hun sluwheid schade toe.

Vraag: Mogen vrouwen rustgevende medicatie en kalmerende middelen innemen, als ze aan paniekaanvallen lijden of andere symptomen hebben die door stress en vermoeidheid veroorzaakt worden? Verstoort dit de Kabbalah studie?

Mijn Antwoord: Je kunt het innemen, het zal je studie niet verstoren. Maar uiteindelijk zul je merken dat je deze medicijnen niet meer nodig hebt.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Psychiatry and Kabbalah
Laitman.com Post: Kabbalah – The Cure for Any Affliction
Attaining the Worlds Beyond, Chapter 23: “Spiritual Work”

icon for podpress  What Is Control? [4:13m]: Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed