Vind De Antwoorden In De Teksten!

textsTwee vragen die ik ontving over Kabbalistische teksten:

Vraag: Op uw website heeft u een citaat gepubliceerd over de Segula (speciale eigenschap) van het bestuderen van Het Boek van Zohar en heeft u gezegd dat het bestuderen van Het Boek van Zohar in onze tijd noodzakelijk is om ons tegen alle kwaad te beschermen en ons ervan te bevrijden.

U had dit citaat genomen uit de “Inleiding tot de Boom des Levens” door Rav Yaakov Tzemah, maar ik kon een gedeelte van de tekst die u citeerde niet vinden, dat de openbaring van deze wijsheid plaats zal vinden gedurende de tijd van de slechtste generaties, opdat ze ons bescherming zal bieden waaraan wij in ons hart kunnen vasthouden.

Mijn antwoord: Lees Baal HaSulam, hem citeerde ik.

Vraag: Waarom zeggen de boeken van Baal HaSulam en de boeken van Rabash zo weinig over de processen waar mensen doorheen gaan beneden de Machsom? Als ik me vergis, wijst u me dan alstublieft de juiste materialen.

Mijn Antwoord: Behalve Talmud Eser Sefirot en Pticha is alles geschreven voor mensen die beneden de Machsom zijn! Talmud Eser Sefirot en Pticha zijn ook voor hen, om te bestuderen en daardoor het Licht van correctie aan te trekken.

Verwante Materialen (Engels):
Purchase the book: The Zohar
Purchase the book: The Science of Kabbalah (Pticha)
icon for podpress  The Tree of Life [5:29m]:  | Download

icon for podpress  Kabbalah Books [2:59m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed