Prognose Voor 2009: Laten We Hopen Op Een Morele Revolutie

moralNieuws Verslag (vertaald van mchs.gov.ru): Russische Ministerie van Noodsituaties voorspelt dat het aantal natuurlijke rampen in Rusland bij meer dan een derde zal vermeerderen in 2009. Er zullen ongeveer 250 noodtoestanden zijn die te maken hebben met natuurlijke rampen, onder andere waternood in Siberië en het Verre Oosten, branden veroorzaakt door sneeuwloze winters en abnormale temperaturen (in het bijzonder in bossen), krachtige winden, stormen, orkanen, zeer zware neerslag, hagel, onweer etc. Er is een verhoogde kans op aardbevingen en tsunami’s in de kustgebieden. Ook verwacht wordt dat gas explosies en instortingen van vitale communicatie systemen zullen toenemen, net zoals het instorten van gebouwen en andere bouwwerken. Er is een verhoogde waarschijnlijkheid dat epidemieën en infecties zullen uitbreken.

Mijn Commentaar: Dit alles kan vermeden worden, indien we onmiddellijk controle nemen van de entertainment en commerciële sector van de massa media, met het doel om de bevolking te onderwijzen wat betreft juiste houding in de nieuwe globale wereld. Dit moet echter gedaan worden zonder het beperken van de informatie en communicatie sector van de massa media. Mensen moeten geleerd worden wat het betekent om integraal verbonden aan en volkomen afhankelijk van iedereen te zijn. Dit moet de primaire tactiek en strategie zijn van de Ministerie!

Als gevolg hierop zal de samenleving onmiddellijk een verlichting voelen wat betreft de druk uit de Natuur, wat betreft zowel de innerlijke druk op elk individu, als de samenleving in zijn geheel en de externe druk. Evenwicht met de Natuur zal positieve fenomenen teweegbrengen op alle niveaus van ons leven. Dan zullen we getuige zijn van een eenvoudige, rustige Morele Revolutie, die zo noodzakelijk is!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Creator Will Force Us to Unite
Laitman.com Post: Specific, Practical Measures to Combat the Crisis
Kabbalah Today Article: Ecology and Us
Kabbalahblog Post: VIDEO – Transforming Ourselves, Transforming the World
Brochure: “Lecture in Arosa”
Interview with the Future: “The ‘I’ as a Part of Reality”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: