Op Zoek Naar De “Bodem” Van De Financiële Markten

bottomNieuwsbericht: (vertaald uit gazeta.ru): Analisten zoeken naarstig naar tekenen dat de financiële markten van de wereld het einde van hun ineenstorting naderen. Investeerders van over de hele wereld wachten tot de markten eindelijk de “bodem” bereiken. Ze hopen dat dit gevolgd zal worden door een opleving en dat zij dan hun verliezen kunnen terugverdienen, of dat ze zelfs meer winst kunnen maken dan voorheen.

Mijn Commentaar: De ineenstorting zal niet gevolgd worden door een opleving. De mensen begrijpen helemaal niet wat de oorzaak van de ineenstorting is, omdat die oorzaak diep zit, in de egoïstische eigenschappen van ons egoïsme, en in het tegengesteld zijn daarvan aan de Schepper. Zelfs als er een einde komt aan de financiële crisis, dan zal die door een andere crisis gevolgd worden, of die nu een tekort aan voedsel of water is of een crisis van het milieu.”De plagen van Egypte” zullen elkaar blijven opvolgen, totdat we ons realiseren wat de oorzaak ervan is – ons egoïsme, dat “de Farao” wordt genoemd – en totdat we dat egoïsme teniet doen.

We moeten ons realiseren dat de uitweg uit de crisis de uitweg uit “Egypte” is – uit ons egoïsme. Een andere weg is er niet.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Financial Crisis Is for Our Own Good
Laitman.com Post: How Long Will the Crisis Last?
Laitman.com Post: When Will Hunger Start Affecting Us?
Article: “Exodus – From Physical to Spiritual”
Attaining the Worlds Beyond: Chapter 14 “Revelation and Concealment/Transforming Egoism to Altruism”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed