One Day – Een Lied Over De Financiële Crisis

song1Het nieuwsblad “Yedioth Ahronoth” (Laatste Nieuws) publiceerde een artikel over Arcadi Duchin’s nieuwe lied.

De Buoth Appendix, 12-08-08, door verslaggever Raz Shechnik: “De Buot Appendix presenteert met trots: niemand anders dan Arcadi Duchin werd de eerste artiest die de wijze stap zette om de financiële crisis in de opnamestudio’s te brengen. Recentelijk schreef Duchin een lied over de financiële crisis. De tekst was geschreven door Amit Shalev en de muziek door Duchin zelf.”

Nu blijkt dat Duchin in het geheel niet verbaasd was over de financiële crisis. Hij volgde een voorspelling die gedaan was door Kabbalist dr. Michael Laitman, die uit kwam.

“Dit lied gaat over de huidige stand van zaken”, zegt Duchin. “Maar het was een jaar geleden geschreven gebaseerd op voordrachten van Michael Laitman met wie ik Kabbalah studeer. Hij is geen mysticus. Hij doet niet aan kaartlezingen en Voodoo, maar hij zag de crisis vanuit de plaats waar deze oude wetenschap de mensheid bekijkt. Nu blijkt dat hij het bij het rechte eind had, toentertijd vertelde hij ons over de huidige financiële situatie.”

Dus waar gaat het lied dan over?

“Zoals ik het zie verduidelijkt het lied dat het hele monetaire probleem van de menselijke egoïstische aard komt. Met andere woorden, de meeste mensen in deze wereld lijden en enkel een paar hebben plezier. Dit concept is niet zo zeer communistisch maar spiritueel. Kabbalah beweert dat niemand echt gelukkig zal zijn zolang niet iedereen gelukkig is.”

Lyrics of the song “One Day”
icon for podpress  Listen to the Song – “One Day”:  Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed