Mijn Antwoord Aan Iedereen Met “Bijzondere Krachten”

The Secret Things Belong to the CreatorEen vraag die ik ontvangen heb: Ik wilde u of uw assistenten spreken over bijzondere gaven die mensen hebben, zoals het vermogen de geheimen van de wereld te doordringen met behulp van een Bescherm Engel. Ik zou het heel erg waarderen, als u me raad zou kunnen geven, wat nu te doen! Ik heb een langere tijd niet de moet gehad om deze kwestie verder te voeren.

Mijn Antwoord: Ik ontvang heel veel vragen die op jouw vraag lijken, maar ik wis ze altijd zonder te antwoorden. Ik heb besloten jouw vraag te beantwoorden als een voorbeeld voor alle anderen. Ik bespreek niets dat geen betrekking heeft op Kabbalah, ik discussieer er niet over wie er gelijk heeft en wie niet. Ik probeer ook niemand ervan te overtuigen dat ik de enige ben die de waarheid in pacht heeft.

Het is jouw recht – en een plicht aan jou door de Schepper gegeven – om je eigen pad te zoeken en te kiezen, samen met je eigen waarheid, geloof en doel in het leven. Ik beantwoord alleen de vragen over Kabbalah, aangezien het inzien dat Kabbalah per definitie de methode van het onthullen van de Schepper aan de mens is, men inziet dat het al het andere omvat, mits deze dingen bestaan!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Don’t Get Lost In All the Angels
Laitman.com Post: The Special Power of Kabbalah

icon for podpress  “Kabbalah Revealed” Episode 1: A Basic Overview [25:08m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed