Kabbalah Over Geestesziektes, Tatoeages En Prostitutie

fear1Drie vragen die ik ontvangen heb over geestesziektes, tatoeages en prostitutie:

Vraag: U heeft in een eerder artikel op uw blog gezegd dat “als een persoon geestelijk gezond is, dan zal Kabbalah zijn psychologische problemen oplossen”. Ik lijd aan ADHD, wat mijn vermogen om veel te onthouden van wat ik lees, behoorlijk beperkt. Zal het lezen en herlezen van Kabbalistische materialen me helpen om deze mentale blokkade te verlichten? Signeert u ook boeken? Het zou mij een eer zijn u te ontmoeten!

Mijn Antwoord: Het bestuderen van Kabbalah corrigeert de persoon, en daardoor geneest het hem ook.
Ik signeer boeken tijdens elke openbare lezing die ik tijdens een Congres geef. Hier kun je me ontmoeten. Ik nodig je uit om het congres in Israël bij te wonen. Dit zal in februari 2009 plaats vinden.

Vraag: Is het verkeerd om mijn respect en liefde voor Kabbalah door middel van tatoeages te willen laten zien?

Mijn Antwoord: Kabbalah zegt dat we alleen innerlijke verandering en innerlijke beoefening zouden moeten wensen, waardoor de Schepper aan iemand geopenbaard wordt. Voor de uiterlijke, lichamelijke aspecten blijft alleen het minimale (noodzakelijke) bestaan over. Het lichaam is van geen belang, zorg alleen voor de noodzakelijke behoeften ervan.

Vraag: Wat is de spirituele wortel van prostitutie? Waarom bestaat het al eeuwenlang en blijft het populair?

Mijn Antwoord: Omdat het een van de primaire behoeften van de mens vervult, deze zijn: voedsel, seks, gezin(thuis), rijkdom, macht en kennis.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: There’s No Sex Here!
Laitman.com Post: Hyperactive Children – The Result of Evolving Egoism
Laitman.com Post: What Do a Healthy Mind and Body Have to Do With Kabbalah?
Baal HaSulam Article: “Body and Soul”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed