Hoe Voor Te Bereiden Op Het Internationale Congres 2009

Ik had een gesprek, dat opgenomen is, over de rol van de kinderen en vrouwen op het aankomende Congres. Ik heb gesproken mer Gilad Shadmon, coördinator van de vrouwen en kinderen afdeling bij Bnei Baruch.

Lees het transcript van het eerste gedeelte van het gesprek “Kinderen op het Congres” (Engels)

Lees het transcript van het tweede gedeelte van het gesprek “Vrouwen op het Congres” (Engels)

gilad

Als toevoeging hierop, had ik een ander gesprek over hoe kinderen wereldwijd zich voor moeten bereiden op het Congres. Ik heb gesproken met Gila Itsekson, de coördinator van de kindergroepen wereldwijd.

Lees het transcript van het gesprek

gila

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed