Hoe Voor Te Bereiden Op Het Congres In Februari

We Must Only Unite Our Points In the HeartVragen die ik ontvangen heb over het aankomende Congres en het innerlijke werk:

Vraag: Wat is de beste manier om je voor te bereiden op het aankomende Congres?

Mijn Antwoord: Je moet de materialen van het vorige Congres bestuderen (februari 2008) en deelnemen aan je voorbereidingen voor het aankomende Congres. Bestudeer de materialen over het Congres, en uiteindelijk moet je stelselmatig aanwezig zijn bij onze dagelijkse lessen (gehouden tussen 2.00 en 5.00 uur ’s nachts), of minimaal tijdens het derde gedeelte (vanaf 4.00 tot 5.00 uur).

Vraag: Ik probeer de beste manier van studeren voor mezelf uit te zoeken. Kan een student die zich aangetrokken voelt tot zijn eigen geslacht en die regelmatig via het Internet Kabbalah studeert, deelnemen aan het Congres dat in Israel plaats zal vinden (daadwerkelijk aanwezig zijn en samen zijn met iedereen)? Kan hij deelnemen aan de voorbereidingen voor het Congres? Kan hij ook Congressen in andere landen bijwonen?

Mijn Antwoord: Ja.

Vraag: Wat is de juiste manier om je te verenigen met het gemeenschappelijke systeem?

Mijn Antwoord: Door middel van de eigenschap van schenking.

Vraag: Is een persoon hiertoe in staat?

Mijn Antwoord: Ja, indien hij het door middel van de groep doet, door middel van het ontvangen van Ohr Makif van Boven.

Vraag: Wat voor een kracht is dit en waar kan het gevonden worden?

Mijn Antwoord: Alleen in de studie van Kabbalah.

Vraag: Als ik begrijp dat alles wat ik doe, ten bate van de Schepper is, en mijn intentie is “ten bate van de Schepper”, hoe kan ik dan Kabbalah gebruiken om het doel in mijn leven te bereiken?

Mijn Antwoord: Als je je al op het punt bevindt, waar alles ten bate van de Schepper is, heb je niets meer te doen…

Vraag: Hoe is het mogelijk om van externe liefde naar interne liefde te gaan?

Mijn Antwoord: Op dezelfde manier als het mogelijk is om van het egoïsme naar het altruïsme te gaan.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Live Your Life as Usual, and Study Kabbalah
Laitman.com Post: Everyone Must Know About Kabbalah
Wondrous Wisdom: “Perceiving the Spiritual”
Spiritual Search: “Intent For the Sake of the Creator”
Attaining the Worlds Beyond: “Transforming Egoism to Altruism”
Baal HaSulam Article: “The Time of Ascent”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed