Hoe Contracten Op Te Stellen In Een Tijdperk Van Globale Inter-connectie

Ik heb deelgenomen aan een discussie genaamd “Macht en Kapitaal” voor het tv-programma “Het Vlinder Effect”. Ik heb gesproken met:

Amir Hen – een beroemde Israëlische advocaat op het gebied van economie, financiën en ondernemingen (rechts).

Avihu Sofer – manager van onze Internet en media publicaties afdeling (midden).

123

Samenvatting: Hoe moeten we zakelijke contracten opstellen tussen mensen en ondernemingen, als we de globale onderlinge verbondenheid van alle mensen en de samenleving, en de absolute onderlinge afhankelijkheid tussen iedereen wereldwijd, in beschouwing moeten nemen? Dit is iets wat geen rekensysteem kan schatten!

Echter, als de persoon die zich met zaken bezighoudt, simpelweg er naar zou streven om iedereen een kans te geven om zijn brood te verdienen en alleen genoeg voor zichzelf zou houden, om te kunnen bestaan, met het doel gelijk te worden aan de Natuur of een levend organisme, zal hij in zichzelf de harmonie met de wereld vinden en zal hij vervuld worden door de Hoogste Wereld!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What’s the Right Way to Create Contracts in the Age of Globalization?

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Hoe Contracten Op Te Stellen In Een Tijdperk Van Globale Inter-connectie Laitman.nl Artikel: “De Wereldwijde Economische Chaos Is De Vorming Van Een Nieuwe Wereld”, […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed