Het Is Tijd Om Een Nieuwe Film Te Maken Over De Globale Crisis

New MovieEen vraag die ik ontving: Werkt u nog steeds samen met de wetenschappers uit de film, “Ups and Downs in San Francisco“? Het einde van de film was zeer veelbelovend voor de toekomstige samenwerking. Ik heb ook een andere groep wetenschappers gevonden op het internet. Misschien bent u ook geïnteresseerd om met hen samen te werken?

Mijn antwoord: Hoewel wetenschappers de crisis onthullen (en je hoeft geen wetenschapper te zijn om dit te zien), de mensheid als een geheel – wetenschappers inclusief – snappen nog niet de natuur van deze crisis en zijn gevolgen. Ze snappen nog niet dat de globalisering ons compleet verschillend gemaakt heeft van wat we hiervoor waren. We zijn nu een verenigde gemeenschap. En de Natuur (of de Schepper) beschouwt ons ook compleet verschillend. Vandaag de dag, eist Hij dat we gelijk zijn aan Hem. Hij eist eenheid!

Aangezien mensen dit nog niet realiseren, blijven conventionele wetenschappers subsidie ontvangen, wat betekent dat de oude wetenschap blijft bestaan. Als iets zal gebeuren waar mensen stil van blijven staan en reflecteren, dan zal het verspillen van subsidie stoppen. Dat is waarom ik doorga met TV interviews met wetenschappers in mijn studio, maar ik zal niet langer zoeken naar mogelijkheden om college te geven.

Ik denk dat het tijd is om een nieuwe film te maken over de crisis en zijn oplossing, vergelijkbaar met “What The Bleep Do We Know!?“, maar deze keer over globale menselijk crisis van onze samenleving, waar de kleine crisissen zoals de financiële en de sociale crisissen inzitten.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Sciences Are Subordinate to the Wisdom of Kabbalah
Laitman.com Post: A Visit from the President of Haifa University
Laitman.com Post: Science Is Waking Up to Kabbalah’s Possibilities of Perception
Laitman.com Post: The Fate of Physics Hangs on the Large Hadron Collider
Chapter from the book Kabbalah, Science and the Meaning of Life – “Kabbalah Meets Quantum Physics”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: