Het Hart Van De Man Is Anders Dan Dat Van De Vrouw

menNieuwsbericht: (van BBC News): “Transplantaties werken beter tussen lichamen van hetzelfde geslacht” : De kans op een langere overlevingstijd na een harttransplantatie stijgt, als de ontvanger van het hart hetzelfde geslacht heeft als de donor, zeggen de wetenschappers. De exacte oorzaak daarvan is niet zeker – ook het verschil in grootte zou een factor kunnen zijn.

Wetenschappers aan de John Hopkins Universiteit in Baltimore in de VS, bekeken harttransplantaties die plaats vonden tussen 1998 en 2007, waarbij ze de overlevingsaantallen vergeleken van orgaantransplantaties tussen personen van gelijk geslacht, met die tussen personen van ongelijk geslacht. De slechtste kansen bleek een vrouw te hebben die een mannenhart ontving, terwijl de operaties waarbij een man het hart van een mannelijke donor kreeg, het succesvolst waren.

Mijn Commentaar: Volgens de wetenschap van Kabbalah, bepaalt het verschil tussen het mannelijke en het vrouwelijke lichaam het verschil tussen hun specifieke bestanddelen – inclusief elk orgaan en zelfs elke cel in hun organisme. Er is niets hetzelfde in mannen en vrouwen, en dat komt doordat zij van verschillende spirituele wortels afkomstig zijn. Doktoren zouden hier rekening mee moeten houden wanneer ze het menselijke lichaam opereren.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Men, Women, and the Soul’s Correction
Laitman.com Post: On the Men and Women Inside Us
Laitman.com Post: Why Are Women More Depressed?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed