Gordon Brown En Barack Obama Over De Crisis

Article in the Newspaper "Yedioth Aharonot"Prime Minister Gordon Brown, Verenigd Koninkrijk:
…De financiële wereldcrisis kan de aandrijving worden voor het ontstaan van een nieuw soort samenleving , welke uniek zal zijn in haar aspiraties….Samen kunnen we dit moment van diepgaande verandering aangrijpen, voor de eerste keer, het tijdperk van een werkelijke wereldmaatschappij – een maatschappij waarin mensen hetgeen hen verbindt vele malen geweldiger vinden dan hetgeen hen ooit scheidde.

Deze laatste weken en maanden zullen door de komende generaties bestudeerd worden. Historici zullen terugkijken en verklaren dat dit een belangrijk moment is geweest: een weergaloos moment van wereldwijde verandering, een tijd waarin een hoofdstuk werd afgesloten en een nieuw begonnen – voor landen, voor continenten, voor de hele wereld.

President van de Verenigde Staten – Barack Obama:
…Onze wereldwijde economische crisis vraagt om een gecoördineerd wereldwijd antwoord.

Verwante Materialen (Engels)
Laitman.com Post: Gordon Brown, “Seize This Moment of Change to Create a Truly Global Society”
Laitman.com Post: The Financial Crisis Is Helping Us to Understand Our Reality
Laitman.com Post: Obama: A Chance for Hope or Another Disappointment?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed